Vårt erbjudande

Temperatur för en Bättre Värld

Skräddarsydda kyl- och värmetekniklösningar

Efter ditt specifika behov utvecklar vi skräddarsydda industriella kyl- eller värmeteknikslösningar för att säkerställa behovet av kontrollerad temperatur över anläggningens livstid.

Det innebär konkret att vi dimensionerar och konstruerar en optimal lösning, inklusive styrning och apparatskåp. Efter driftsättning hjälper vi dig att säkerställa produktionen genom kompletta serviceprogram helt skräddarsydda efter dina behov, inklusive 24/7 jour under hela årets dagar.

Vi hjälper också våra kunder med komfortkyla eller värmepumpar till fastigheter, till B2B och konsumenter.

Välkommen att kontakta oss, vi löser det.

IMG 7379

Varför välja Francks Kylindustri?

Med mer än 70 års erfarenhet har vi blivit industrins främsta samarbetspartner inom kyla och värme. Vi tror på att bli starkare tillsammans med många lokala kontor. Finn vilket som ligger närmast dig här!

De främsta anledningarna till att våra kunder väljer oss:

  • Vi fokuserar på kyla och värme, vilket genom vår passion för innovation och optimala tekniska lösningar ger våra kunder trygghet
  • Vi är fabrikatsoberoende
  • Vår passion för precision och optimal lösning baserad på djup kunskap om våra kunders process och behov
  • Vårt mål är alltid att skapa det mest optimala systemet för just din verksamhet, och vårt oberoende är en förutsättning för att kunna hitta rätt lösning

Kyla

Vi tar fram skräddarsydda kylsystem för konstant rätt temperatur, med låg energiförbrukning för en hållbar värld.

Värme

Vår värmeteknik ger lägre miljöpåverkan, med ökad produktivitet och god driftsekonomi.

Design & Projektering

Vi leder utvecklingen med innovativa lösningar, allt från idé till en fullt fungerande anläggning med rätt temperatur över tid.

Service

Vi erbjuder full, komplett service av er komfort-, kyl-, frys, process- eller värmepumpsanläggning.

Programmering, Installation & Driftsättning

Från design och projektering, erbjuder vi kompletta, fungerande lösningar, inklusive driftsättning av värme- eller kylmaskiner baserad på ditt behov.

Automation

Vi skräddarsyr kompletta automationslösningar och Scadasystem till industrier, fastigheter och statliga och kommunala verk.

Våra lösningar – Funktionell och finansiell trygghet

Kyla och värme är alltid en kritisk faktor i de industriella miljöer vi verkar i – som kyllager, logistikcenter, idrottsarenor, processkyla och stora värmepumpar. Det handlar om att skapa prestanda och tillförlitlighet, men också ekonomi och miljösäkrad energieffektivitet. Vårt jobb är att skapa lösningar som ger funktionell och finansiell trygghet under lång tid. Som gör precis temperatur till ett starkt konkurrensmedel.

Vi jobbar med allt från idé till projektering till installation, service, underhåll och jourverksamhet. Det gäller alla typer av köldmedier, inklusive ammoniak- och koldioxidanläggningar, industriella värmepumpar, komfortkyla, fjärrkylacentraler, datakylaggregat, butiker och storkök.

Francks är enkla och lätta att ha att göra med. Vi var här igår, och vi finns kvar imorgon.

Vi säkerställer rätt Temperatur för en Bättre Värld.