Restaurang- och storkökskyla

IMG 8421

Att kylanläggningen fungerar optimalt är A och O för verksamheter inom restaurang och storkök. En trasig kyl eller frys kan innebära stora kostnader i både tid och pengar. Det är också viktigt att någon snabbt kan vara på plats om kylanläggningen krånglar.

Vi på Francks är alltid redo att stå till tjänst.

Kontakta oss idag!

 

Storkökskyla med minimalt miljöavtryck

Vi erbjuder kompletta, optimerade lösningar för restaurang- och storkökskyla, så som driftsättning av kylmaskiner och regelbunden service av er kylanläggning. Genom våra experter får du råd och ledning genom hela processen till färdigt resultat.

Vi är vana vid att skräddarsy lösningar efter vitt skilda behov. Med oss får ni konstant rätt temperatur av restaurang- och storkökskyla, till rätt pris, med miljön och effektivitet i fokus.

Francks har legat i bräschen med utvecklingen av industritekniska lösningar sedan 1950. Det gör att vi kan säkerställa er produktivitet genom hela anläggningens livstid, utveckla den efter behov och samtidigt bidra till att minska energiförbrukningen för minskad miljöpåverkan, något vi anser är vår skyldighet.

 

Varför välja Francks för storkökskyla?

  • Vi vet hur behoven runt storkökskyla ser ut och har lång erfarenhet inom området
  • Vi är med dig hela vägen – från planering till installation
  • Vi finns alltid i närheten – Våra anläggningar finns utspridda i hela Sverige
  • Vår expertis ger konstant rätt temperatur, med hög verkningsgrad och med minsta möjliga miljöavtryck