Butikskyla

IMG 8403

Är er verksamhet i behov av konstant, rätt temperatur av butikskyla eller livsmedelskyla, med smidiga kyllösningar som ger minimalt miljöavtryck och som ger trygghet genom hela anläggningens livstid? Välkommen att kontakta oss på Francks, vi har en mycket lång erfarenhet av att skapa rätt temperatur till butiker och stormarknader. 

Med oss får ni en ekonomisk, hållbar och mer miljövänlig lösning.

Kontakta Francks!

 

Optimala lösningar inom butikskyla

Vi som arbetar på Francks har lång erfarenhet när det gäller rätt temperatur av kyla eller värme och vi vet hur viktigt det är att er butikskyla fungerar optimalt. En havererade kylanläggning kan få kostsamma följder i både tid och pengar, liksom missnöjda kunder.

Med oss får ni kompletta, skräddarsydda lösningar inom butiks- och livsmedelskyla, där vårt erbjudande exempelvis består av driftsättning av kylmaskiner, regelbunden service och uppdatering efter behov. Låt våra experter ge er råd och ledning genom hela processen!

 

Livsmedelskyla med minimal miljöpåverkan

För er som arbetar med livsmedel är en fungerande kylanläggning avgörande för att minska kostsamma matsvinn eller missnöjda kunder. Vi har lösningar som säkerställer att kylanläggningen fungerar optimalt genom hela dess livstid, vi erbjuder service och kan uppdatera anläggningen efter behov. En viktig detalj är också att våra lösningar minskar energiförbrukningen och därmed er miljöpåverkan.

 

Varför välja Francks för butikskyla?

  • Vi vet hur behoven runt en fungerande butikskyla ser ut och har lång erfarenhet inom området
  • Vi är med dig hela vägen – från planering till installation
  • Vi finns alltid i närheten – Våra anläggningar finns utspridda i hela Sverige
  • Vår expertis ger konstant rätt temperatur, med hög verkningsgrad och med minsta möjliga miljöavtryck