Kylrum och fryshus

IMG 7493

Är er verksamhet i behov av en kylanläggning för kylrum eller fryshus? Söker ni en lösning som säkerställer att anläggningen håller exakt rätt temperatur genom hela dess livslängd och som ger både kostnads- och miljömässiga fördelar?

Kontakta oss på Francks!

 

Kylanläggning för alla sorters behov i kylrum och fryshus

Alla kylrum och fryshus har olika behov, beroende på vad som ska frysas och hur varuleveranser och lageromsättningen ser ut. Dessutom ställer miljön krav på fungerande logistik och en obruten kylkedja. Matsvinnet måste minskas och produktiviteten ska förbättras.

Det kräver en lösning som gör att anläggningen ska klara av alla ovan nämnda faktorer över tid, med så lite miljöpåverkan som möjligt. Lösningen finns hos oss.

 

Optimal lösning för kylrum och fryshus

Vi är experter på att få en byggnad eller rum att hålla konstant, rätt temperatur. Vi vet hur komplext ett kylrum eller frysrum är, hur behoven skiftar beroende på vad som ska frysas och på hur varuleveranser och lageromsättning ser ut, men att det finns ett gemensamt krav på att anläggningen ska klara variationerna över tid.

Vi vet hur man kommer fram till en lösning som är enkel att sköta, som säkerställer kylan och som minskar både energi- och underhållskostnader, till ett så kostnadseffektivt pris som möjligt.

 

Varför välja Francks för lösningar till kylrum och fryshus?

  • Vi vet hur behoven runt en fungerande kylanläggning ser ut och har lång erfarenhet inom området
  • Vi är med dig hela vägen – från planering till installation
  • Vi finns alltid i närheten – Våra anläggningar finns utspridda i hela Sverige
  • Vår expertis ger konstant rätt temperatur, med hög verkningsgrad och med minsta möjliga miljöavtryck