Linda Rämsberg – ny HR Chef (CHRO) för Francks Kylindustri

linda ramsberg

27 augusti 2021

Linda Rämsberg har utsetts till ny CHRO för Francks Kylindustri. Linda tillträder den 1 november 2021 och ersätter då vår konsult Erika Werme. Erika kommer att fortsätta en viss tid efter den 1 november för att säkerställa en smidig överlämning till Linda.

”Jag är stolt och glad över att kunna presentera Linda Rämsberg som ny CHRO. Linda kommer bli en viktig medlem i vår koncernledning för att stärka vår kultur, syfte samt vidareutveckla vårt kontinuerliga lärande. Vi är på en spännande tillväxtresa, där vi blir alltmer starkare tillsammans för våra kunder, vårt team och våra ägare.” säger VD och koncernchef (CEO) Tomas Berggren.

Linda har över 20 års erfarenhet från HR-arbete, från både privat och offentlig sektor. Senast kommer Linda från en tjänst som HR Manager på IT-företaget ELITS med verksamhet i Sverige, Tyskland och Kanada.

”Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja på Francks! Det intryck jag fått hittills är ett varmt och familjärt bolag med framåtanda, vilket är en perfekt kombo för att lyckas. Ser fram emot att få träffa alla, lära känna bolaget och få vara med på en fantastisk utvecklingsresa tillsammans med Francks-teamet”, säger Linda.

Linda kommer ingå i Francks koncernledning och rapportera till Tomas Berggren, VD och Koncernchef (CEO).