Francks Kylindustri i Sweden AB förvärvar MD Kylcontroll AB

md kylcontroll

27 april 2021

Francks Kylindustri i Sweden förstärker sin position i Västergötland/Sverige genom förvärvet av MD Kylcontroll AB. Nuvarande ägare Mikael Olsson, Björn Ferm i Falköping och Daniel Ankarbranth i Smålandsstenar kommer att fortsätta utveckla bolaget i samverkan med Francks.

”Vi är mycket glada att MD Kylcontroll – med sin höga kompetens och erfarenhet – valt att ansluta sig till Francks. Vi stärker nu vår position på den svenska marknaden där vi nu kan ytterligare utveckla Francks tillsammans med MD Kylcontroll i Västergötland och Småland. MD Kylcontroll är ett lokalt starkt bolag med hög kompetens som delar vår vision och värderingar. Det är otroligt spännande och fortsätta vår resa – nu starkare tillsammans.”

Per Hannius, VD Francks Kylindustri Sweden AB.

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och bli starkare tillsammans. Genom vår gemensamma expertis kan utveckla vårt kunderbjudande inom konstruktion, installation och fullservice vilket stärker vårt kundervärde. Genom att skapa dessa värden kommer vi växa lönsamt i vår region.”

Mikael Olsson, MD Kylcontroll AB

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Hannius, Francks Kylindustri Sweden AB, 073 – 539 9225
Mikael Olsson, MD kylcontroll AB, 076- 118 8461

Välkommen in i kylan!