Francks Kylindustri i Sweden AB förvärvar Gårdfeldts Kyl AB

gardfelts kyl

10 november 2020

Francks Kylindustri i Sweden förstärker sin position i Sverige genom förvärvet av Gårdfeldts Kyl AB (”Gårdfeldts”). Nuvarande ägare Anders Gårdfeldt och Torbjörn Engelbrektson kommer att fortsätta arbeta som VD och som projektledare.

”Vi är mycket glada att Gårdfeldts har valt att ansluta sig till Francks och kommer stärka vår position på den svenska marknaden med sin kompetens och erfarenhet. Det möjliggör att Vi kan utveckla bolaget ytterligare genom att Vi nu har möjlighet att bredda verksamheten och erbjuda nya tjänster. Gårdfeldts är ett anrikt familjeföretag som delar vår vision och värderingar vilket känns otroligt spännande och fortsätta på den framtida resan tillsammans.”

Per Hannius, VD Francks Kylindustri Sweden AB.

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Värmland. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och har fått större förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation. Som del av Francks får Vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda våra kunskaper och tillsammans hoppas Vi att Vi kan växa och stärka marknaden i Värmland med omnejd.”

Anders Gårdfeldt, Gårdfeldts Kyl AB

För ytterligare information, kontakta:
Per Hannius, Francks Kylindustri Sweden AB, 0735-399225
Anders Gårdfeldt, Gårdfeldts Kyl AB, 0706-638704

Välkommen in i kylan!