Francks Kylindustri i Helsingborg AB förvärvar Teo-Kyl Sweden AB

teo kyl

31 augusti 2020

Francks Kylindustri i Helsingborg förstärker sin position i Skåne genom förvärvet av Teo-Kyl Sweden AB (”Teo-Kyl”). Nuvarande ägare Mattias Olsson kommer att fortsätta arbeta som affärsområdeschef butik.

”Vi är mycket glada att Mattias har valt att ansluta sig till Francks och kommer stärka vår position på marknaden med sin kompetens och erfarenhet. Det möjliggör att Vi kan utveckla bolaget ytterligare genom att Vi nu har möjlighet att bredda verksamheten och erbjuda nya tjänster. Förvärvet av TEO-Kyl är i linje med vår affärsstrategi att växa och bredda oss mot nya intressanta kundgrupper framförallt butiker som Vi inte har jobbat med så mycket tidigare. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Mattias.

Mikael Syrén, VD Francks Kylindustri Helsingborg AB.

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Skåne. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och har fått större förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation. Som del av Francks får Vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda våra kunskaper och tillsammans hoppas Vi att Vi kan växa och stärka marknaden i Skåne.”

Mattias Olsson, TEO-Kyl Sweden AB

För ytterligare information kontakta:
Mikael Syrén, Francks Kylindustri i Helsingborg AB, 0735-430025
Mattias Olsson, TEO-Kyl Sweden AB, 0451-381155

Välkommen in i kylan!