Francks Kylindustri förvärvar Varmt & Kallt i Linköping AB

varmt o kallt

1 juni 2020

Francks Kylindustri förstärker sin position i Linköping med omnejd genom förvärvet av Varmt & Kallt i Linköping AB (”Varmt & Kallt”). Nuvarande ägare Jörgen Hilke kommer att arbeta som platschef för Linköpingskontoret och Niklas Wester kommer arbeta som projektledare och tillsammans med Francks personal så blir vi nu 5 personer totalt i Linköping.

”Vi är mycket glada att Niklas och Jörgen har valt att ansluta sig till Francks och kommer stärka vår position på marknaden med sin kompetens och erfarenhet och möjliggöra att Vi kan erbjuda våra kunder en snabbare och bättre service. Förvärvet av Varmt & Kallt är i linje med vår affärsstrategi att expandera i Linköping och bredda oss mot nya intressanta kundgrupper. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Niklas & Jörgen”

Magnus Lekander, VD Francks Kylindustri Norrköping

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Linköping sedan starten 2010. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och har fått större förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation även på industrisidan. Som del av Francks får Vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda våra kunskaper och tillsammans hoppas Vi att Vi kan växa och stärka industrimarknaden i Östergötland.”

Jörgen Hilke, Varmt & Kallt i Linköping AB

För ytterligare information kontakta:
Magnus Lekander, Francks Kylindustri i Norrköping AB, 0703-830970 eller
Jörgen Hilke, Varmt & Kallt i Linköping AB, 0769-288888

Välkommen in i kylan!