Francks Kylindustri förvärvar Sjöstedt Consulting AB

sjostedt

20 december 2019

Francks Kylindustri förstärker sin position i Uppsala med omnejd genom förvärvet av Sjöstedt Consulting AB (”Sjöstedt”). Nuvarande ägare Niklas Sjöstedt kommer att arbeta kvar som platschef för Uppsalakontoret. Sjöstedts Consulting har 9 anställda och tillsammans med Francks personal så blir vi nu 14 personer totalt i Uppsala.

”Vi är mycket glada att Niklas och hans team har valt att ansluta sig till Francks. Förvärvet av Sjöstedt är i linje med vår affärsstrategi att expandera i Uppsala och bredda oss mot nya intressanta kundgrupper. Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla verksamheten tillsammans med Sjöstedts erfarna team.”

Daniel Båth, VD Francks Kylindustri Stockholm

”Jag ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Uppsala sedan starten 2015, nu som platschef. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och har fått större förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation även på industrisidan. Som del av Francks får vår personal ytterligare möjligheter utvecklas och bredda sina kunskaper.”

Niklas Sjöstedt, Sjöstedt Consulting

För ytterligare information kontakta: Daniel Båth, Francks Kylindustri i Stockholm AB, 0760-48 95 00

Välkommen in i kylan!