Francks Kylindustri förvärvar Mats Servicepartner AB

Mats Servicepartner AB

30 oktober 2020

Francks Kylindustri förstärker sin position i Katrineholm med omnejd genom förvärvet av Mats Servicepartner AB (”Mats Servicepartner”). Nuvarande ägare Mats Gustavsson kommer att arbeta som vanligt med att sköta om sina kunder och anläggningar och tillsammans med Francks personal så blir vi nu 8 personer totalt i Katrineholm.

”Vi är mycket glada att Mats har valt att ansluta sig till Francks och kommer stärka vår position på marknaden med sin kompetens och erfarenhet. Förvärvet av Mats Servicepartner är i linje med vår affärsstrategi att expandera i Katrineholm och bredda oss mot nya intressanta kundgrupper. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Mats.”

Magnus Lekander, VD Francks Kylindustri Norrköping

”Det känns som att komma hem igen, det har varit 12 lärorika och spännande år som jag har drivit verksamheten och följt mina kunder i vått och torrt. Jag ser fram emot att bli en del avFrancks igen och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Katrineholm sedan starten 2008. Som del av Francks får Vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda vårakunskaper och tillsammans hoppas jag att Vi kan växa och stärka industrimarknaden i Sörmland.”

Mats Gustavsson, Mats Servicepartner AB

För ytterligare information kontakta:
Magnus Lekander, Francks Kylindustri i Norrköping AB, 0703-830970
Mats Gustavsson, Mats Servicepartner AB, 0705-115304

Välkommen in i kylan!