Francks Kylindustri förvärvar KylTech i Växjö

IMG 7188

16 juni 2022

Vi förvärvar KylTech i Växjö

Francks förstärker sin position i Småland genom förvärvet av KylTech i Växjö. KylTech genomför kylentreprenader och serviceprojekt inom segmenten livsmedelskyla, industrikyla och komfortkyla. Nuvarande ägare kommer att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Francks.

“Vi är mycket glada över att KylTech – med sin långa erfarenhet och imponerande historik av lönsam tillväxt – har valt att ansluta sig till Francks. Genom förvärvet av KylTech förstärker vi vår lokala marknadsposition i Småland. KylTech är ett väletablerat företag med stark lokal förankring som delar vår vision och våra värderingar. Vi ser fram emot att fortsätta resan framåt tillsammans.” säger Mikael Syrén, Regionschef Francks Kylindustri.

“Vi ser fram emot att bli en del av Francks och utnyttja vår gemensamma bas av expertis och erfarenhet för att accelerera vår tillväxt. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan skapa en stark plattform och med vår samlade kompetens erbjuda marknadsledande kundservice.” säger Dag Fäldt, VD för KylTech.

Francks Kylindustri är den ledande nordiska leverantören av industriella och kommersiella kyllösningar med ca. 40 kontor i både Sverige och Norge.

För ytterligare information, vänligen besök www.francksref.com eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB

+46 70 229 11 85,

Mikael Syrén, Regionschef, Francks Kylindustri Sweden AB

+46 73 543 00 25,