Francks Kylindustri anställer ny affärsområdeschef inom service

service

7 januari 2020

Francks är marknadsledande på kylmarknaden i Sverige med en omsättning på ca 600 miljoner, ca 230 anställda och med etableringar på ca 13 orter från Sundsvall i norr till Helsingborg i söder. 2022 hoppas man vara nästan dubbelt så stora och finnas på betydligt många fler platser än i dag.

”Vi är och har historiskt varit duktiga på kylservice, med fokus på kund och ett lokalt driv. Med tiden har behoven från våra kunder förändrats och då behöver vi också göra det. En större efterfrågan på centrala avtal med en avtalsansvarig, ett förtydligat service-erbjudande och en uppföljning som visar en kundupplevelse som ser lika ut var i landet man än befinner sig. Vi har därför rekryterat Kristian Nilsson som affärsområdeschef service, Kristian kommer senast från en roll som servicechef på vår Helsingborgs filial där han gjort ett fantastiskt jobb. Därför känns det nu bra att vi kan nyttja Kristian i central roll för att möta de förändrade behoven.”

Per Hannius, Koncern-VD Francks Kylindustri.

”Det lokala drivet har varit en av Francks framgångsfaktorer, det vill jag fortsatt värna. Att tillsammans med våra kunder skapa centrala service avtal och sedan hjälpa våra lokala kontor att driva och utveckla den lokala affären i avtalen är något jag ser fram emot. Vi ska också försöka förpacka service erbjudandet så att det blir tydligare både gent emot kund och internt. I samtliga Francks bolag så finns många års erfarenheter och tekniska kunskaper som behöver lyftas fram och förtydligas i ett paketerat erbjudande.”

Kristian Nilsson Affärsområdes Chef Francks Kylindustri

För ytterligare information kontakta: Per Hannius, Francks Kylindustri Sweden AB, 073-539 92 25