Nu söker vi duktiga medarbetare till Umeå

Ort Umeå
Roller Platschef, kyltekniker, montagetekniker, arbetsledare, projektledare

11 juni 2021

Francks Kylindustri är en marknadsledande koncern inom svensk kylindustri med höga tillväxtambitioner och stark innovationskraft. Vi finns nu på mer än 23 orter runt om i Sverige.

Nu öppnar Francks Kylindustri verksamhet i Umeå och vi söker flertalet erfarna kollegor. Vi söker bland annat platschef, kyltekniker, montagetekniker, arbetsledare och projektledare.

För att passa in på Francks är du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du har daglig kontakt med såväl kunder som medarbetare vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är noggrann, strategisk och kvalitetsmedveten och värdesätter din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Som kyltekniker och montagetekniker är du är självgående med några års erfarenhet inom kyltekniska installationer samt servicearbete inom kyl. Det är ett krav att du har körkort B samt kylcertifikat klass 1. Svenska klarar du i båda tal och skrift.

Om du drivs av att ta eget ansvar och att ställas inför nya och spännande utmaningar – då är Du helt rätt för oss. Har du frågor kring våra tjänster är du välkommen att kontakta HR Erika Werme på 

Välkommen med din ansökan!