Marknadskommunikatör

IMG 8880
Ort Norrköping eller Stockholm
Roll Marknadskommunikatör
Sista Ansökning 15 Januari 2022

3 december 2021

Marknadskommunikatör


Gillar du digital marknadsföring och kommunikation samt är intresserad av digital leads? Vill du dessutom vara med och utveckla ett företag i stark tillväxt? Då tror vi att det här är tjänsten för dig!
Francks Kylindustri söker en Marknadskommunikatör till Norrköping eller Stockholm.


Om tjänsten

Francks växer och nu söker vi en Marknadskommunikatör som vill arbeta brett inom marknadsföring; med allt från varumärkesbyggande till leadsgenering. Du kommer till ett bolag som befinner sig i ett expansivt skede, vilket innebär att du kommer få en personlig utveckling tillsammans med att företaget växer. Då detta är en ny roll finns det möjlighet att forma rollen, skapa struktur och processer för framtiden. Rollen innebär stort ansvar men också mycket frihet. Du kommer att rapportera direkt till vår koncernchef.

Du blir ansvarig för alla marknadsföringskampanjer och att hålla våra digitala kommunikationsplattformar levande (i dagsläget hemsidan & sociala medier). Rollen innebär att planera, genomföra och följa upp kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter samt utveckla budskap och innehåll anpassat till aktuell målgrupp och i linje med vår profil och värderingar.

 

Som Marknadskommunikatör kommer du bl.a. att:

  • leda och utveckla våra marknadsföringskampanjer
  • vara kontaktperson till externa byråer
  • kontinuerligt utveckla vår hemsida och analysera den digitala trafiken
  • ansvara för vår interna kommunikation och events

Du kommer vidare ansvara för att digitala leads konverteras till säljaktiviteter runtom i landet. Med syfte att driva nyförsäljning kommer du att sammanställa öppna leads, följa upp status och se till att ansvarig säljare tar action för att stänga respektive affär. Du tar även fram rapportering samt gör analys av hälsan av vår säljpipeline.


Dina kvalifikationer:

För att lyckas i rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av liknande roller. Vidare ser vi att du har:

  • erfarenhet av att arbeta i digitala kanaler, sociala medier och de verktyg som krävs. Även goda kunskaper i Officepaketet
  • erfarenhet av både ADM- och inbound marketing
  • förståelse för och erfarenhet av digital marknadsföring och SEO optimering
  • arbetat med uppföljning/rapportering av digitala leads
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Som person är du:

För att trivas i rollen behöver du motiveras av att vara med på en utvecklingsresa där vi tillsammans strävar mot att hela teamet ska lyckas. Du har ett stort personligt driv, är självgående och tar ansvar för både ditt eget arbete samt för bolaget där du bidrar med glädje och energi. Att ständigt lära sig nya saker är något du värdesätter och du är snabb på att ta till dig ny information; både omvärldsbevakning, men även för att optimera erbjudande, format och budskap. Vidare tror vi att du uppskattar ordning och reda samt har ett öga för detaljer. Du älskar att vara ”spindeln i nätet” där du bl.a. får koordinerat interna och/eller externa event. Detta kräver en förmåga att samarbeta, att kunna vara involverad i flera olika projekt parallellt samt att ha förmågan att kommunicera effektivt med/mellan olika team.

 

Hög integritet är ett måste då du kommer att hantera konfidentiell information genom ditt nära samarbete med koncernchefen.

 

Anställningsort

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Norrköping eller i Stockholm men några dagar per månad kommer du att delta i möten eller konferenser på annan ort.


Ansökan och kontakt 

Din ansökan innehållande personligt brev och CV skickar du till senast 15/01-2022, men ansök redan idag då urval sker löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta Linda Rämsberg, HR-chef via ovan epost eller ringa på 0733-590237. Vi ser fram emot att höra av dig!


Om Francks Kylindustri

Francks Kylindustri är ett av Sveriges största privatägda kylföretag som sedan 1950-talet legat i framkant i utvecklingen av industritekniska lösningar inom kyla och värme för att öka produktiviteten hos kunder och därigenom minska miljöpåverkan i samhället.  Vi är ett entreprenad & service/tech-bolag inom området industriell och kommersiell kyla med drygt 360 medarbetare, fördelade på 26 kontor runt om i Sverige och en omsättning på drygt 1 miljard kronor.

Vi jobbar för att skapa team som karakteriseras av en framåtanda att nå mål och ambitioner, där allas åsikter är viktiga och vi kontinuerligt lär oss av våra erfarenheter och av varandra. I kombination med kreativa team och en stark teamkänsla tror vi att medarbetare trivs och utvecklas, att vi kan leverera kvalité och innovation till våra kunder, att vi som bolag växer hållbart och lönsamt – för att bidra till en bättre värld.